Kan ik u helpen?

BSc BE mobiliteit

Kan ik u helpen?

13315490_10154060405600269_5304992004343379893_nVanaf deze week gaat toch wel een kleine wens in vervulling. Werken bij de NS! Nouja meer werken voor NS. Via YoungCapital ben ik bij NS terechtgekomen. In eerste instantie voor het project Besloten Toegang Stations (BTS). Dit project regelt de livegang en dus sluiting van de poortjes op de stations, maar zonder een dienst gedraaid te hebben, stond ik voordat ik het wist een buitendienst te draaien voor NS. De buitendienst helpt klanten bij werkzaamheden aan het spoor verder op weg waar nodig. Gelukkig heb ik een vrij goede kennis van het spoornet en kan ik bijna alle vragen beantwoorden zonder de reiziger teleur hoef te stellen, maar als een reiziger vraagt of ik geen uitstel van betaling kan schrijven zodat hij toch nog met de bus mee kan. Dan moet ik helaas nee zeggen, want ik ben nog altijd maar een jongen met een geel hesje.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.