Gezocht: Afstudeerplek!

BSc BE mobiliteit

Gezocht: Afstudeerplek!

Als verkeerskundige is het de taak Nederland letterlijk in beweging te houden. Voordat ik de titel verkeerskundige mag dragen, moet ik mijn studie eerst afsluiten met een afstudeerstage.

Na geslaagde stages bij de gemeente Eindhoven en de Nederlandse Spoorwegen, moet ik in mijn laatste stage laten wat ik de afgelopen vier jaar heb geleerd. Van medio februari tot juni 2018 ben ik opzoek naar een afstudeerplek.

Wat mij de laatste jaren steeds meer opvalt dat het voor- en natransport een steeds nadrukkelijkere rol gaat spelen in de ketenmobiliteit. Onderbezette buslijnen verdwijnen en HOV assen zijn voor sommige gebruikers te ver weg. Deelfietssystemen komen lastig van de grond en autoriteiten zijn nog terughoudend met innovatieve mobiliteitsaanbieders. Met de opkomst van MAAS, deelfietsen en zelfrijdende auto’s lijkt daar een oplossing voor te zijn. Alleen zijn deze oplossingen nog nergens (in Nederland) gecombineerd toegepast en lijkt implementatie nog ver weg.

Wat zoek ik concreet: Voor mijn afstudeeropdracht ben ik opzoek naar een opdracht die zich richt op het aanbod van ketenmobiliteit/deelfietsen/openbaar vervoer in de komende jaren.

Bent u of kent u iemand die mij verder kan helpen? Neem dan gerust contact met mij op via de de mail info@jasondavid.nl of via onderstaand contactformulier:

Curriculum vitae
CV – Jason David

Trefwoorden:
MAAS; openbaar vervoer; spoor; fiets; natransport; TOD; BOD; optimalisatie;

 

 

[contact-form to=’afstuderen@jasondavid.nl’ subject=’contactformulier afstuderen’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Bedrijfsnaam’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/]


[/contact-form]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.