Start keuzeproject Stadionpark II

BSc BE mobiliteit

Start keuzeproject Stadionpark II

Afgelopen maand zijn we hard aan de slag gegaan met een nieuw project. Het laatste project op de NHTV alweer. In dit project zijn we alleen ingedeeld in een mobiliteitsgroep naar keuze. Urbanmanagement, Mobiliteitsmanagement en Verkeersmanagement. Hoewel de keuze niet makkelijk was heb ik er voor gekozen om voor urban management te gaan. In het nieuwe project gaan we aan de slag met het Stadionpark in Rotterdam. Want de Feyenoord wil al jaren een nieuw stadion en de gemeente wil deze ontwikkeling aangrijpen om meteen het gebied ingrijpend op de schop te gooien. Wij gaan als urbanmanagement groep kijken hoe wij het stadionpark opnieuw vorm zouden geven en geven op onze beurt een aanbeveling aan de Gemeente Rotterdam. Innovatie en maatschappelijk belang staan in dit project centraal.

Nieuw in dit project is dat wij als groep ons voor doen als bedrijf, waarbij wij een offerte in dienden te dienen om zo het project (fictief) toegewezen te krijgen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.