Zij laten de treinen rijden: Deel I Nedtrain

BSc BE mobiliteit

Zij laten de treinen rijden: Deel I Nedtrain

Het mooie van een stage bij NS is dat je nog eens wat ziet. Afgelopen dinsdag een bezoek gebracht aan Nedtrein, Refurbishment & Overhaul te Haarlem. Ruim 1000 medewerkers zorgen ervoor dat de treinen van NS gereviseerd en gemoderniseerd worden. Zo zijn deze treinen straks klaar om ook in te toekomst reizigers te kunnen vervoeren.

Op dit moment in revisie: De VIRM-I, 81 treinstellen met 416 met rijtuigen, die na een volledige modernisatie door het leven gaat als de VIRMm-1 In 2014 is men gestart, rond 2018 moeten alle VIRM-I stellen gereviseerd zijn. Daarna is het dan de beurt aan respectievelijk VIRM-II en VIRM-3

Een volledig gestript rijtuig is bijna niet meer te herkennen.

Na een eerste bezoek aan de spuitcabine ziet een trein er zo uit.

Het casco begint naarmate het proces vordert steeds meer op een trein te lijken.

Strak in de lak, klaar om naar buiten te gaan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.