Gezocht: OV-fietsgebruikers, doe mee en verdien!

BSc BE mobiliteit

Gezocht: OV-fietsgebruikers, doe mee en verdien!

Ben of ken jij een gebruiker van de OV-fiets en wil je mij helpen mijn stage een succes te maken? Dan ben ik opzoek naar jou! Ik zoek naar een aantal personen die een dag mee willen werken aan mijn onderzoek voor NS stations.

Wat gaan we doen?
– Samen met mij ga je in een dag in Nederland verschillende OV-fietslocaties bezoeken. Reizen doen we buiten de spits, je kunt gewoon zitten en je reis wordt betaald. Je krijgt verschillende opdrachten en naderhand zal ik je een aantal vragen stellen. Wat we precies gaan doen, zal ik op locatie vertellen.

Wanneer mag kan ik meedoen?
– Je bent gebruiker van de OV-fiets en je hebt in het afgelopen jaar minimaal één keer een OV-fiets gehuurd.
– Je bent tussen 24 april en 12 mei een werkdag beschikbaar.

Handige info:
– Het kost niets, NS zorgt voor een dagkaart waardoor je de hele dag vanaf jouw vetrekstation gratis met mij mee reist.
– Tijd, we starten rond 9:00 en eindigen in principe rond 14:00. We blijven daarmee uit de spits.

Wat levert het op?
– Als dank krijg je 2x dagkaarten NS tweede klas vrij reizen.

Hoe geef ik mij op?
– Stuur mail (klik hier) met daarin: je e-mailadres en de (werk)dagen waarop jij kunt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.