Houdoe en bedankt!

BSc BE mobiliteit

Houdoe en bedankt!

Zoek een stage voor 14 weken bij een bedrijf naar keuze en maak kennis met het vakgebied. Zo luidde opdracht vorig jaar. Na een wensenlijst gemaakt te hebben wist ik het: “De gemeente Eindhoven” zou het worden. En zo het geschiedde. Onder toezicht van stagebegeleider Erik van Hal ging ik in september aan de slag, bij de afdeling Verkeer en Milleu als verkeerskundige in spe.

Ik werd betrokken bij de projectgroep ‘Beleef de Vestdijk’ en zo opgenomen in de vakwereld van de verkeersplanologen. Bewonersavonden, ondernemersavonden en de Dutch Design Week heb ik allemaal van dichtbij mee mogen maken. Die momenten vormden de basis voor mijn rapportage. Een rapportage die weergeeft wat er voor nodig is om draagvlak in de stad te creëren om de herinrichting van de Vestdijk tot een succes te maken. Helaas is de rapportage wegens de huidige status van het project “Beleef de Vestdijk” niet openbaar en kan ik deze daarom niet publiceren.

Ik heb veel geluisterd, gezien en geleerd. Het hele ambtelijke apparaat ontdekt en tegelijkertijd het krachtenveld tussen de politiek, deskundige en burger ervaren.

Hoewel vrijdag mijn officiële laatste dag was, heb  ik vandaag, dinsdag 13-12, mijn referaat (presentatie) gehouden. Dat betekent automatisch het echte einde van deze eerste stageperiode. De weken zijn gevlogen. Mijn dank aan de gemeente voor haar bewezen diensten is groot en wie weet tot ooit.

Houdoe en bedankt!

whatsapp-image-2016-12-09-at-10-13-56

Titel: Hoe rijk wordt de Vestdijk?
Status: Niet openbaar
I.o.v: Gemeente Eindhoven

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.