Vestdijk in de pers

BSc BE mobiliteit

Vestdijk in de pers

Sinds 5 september ben ik met veel plezier als stagiair aan het werk voor de gemeente Eindhoven. Samen met collega’s werk ik, in een projectgroep, aan een van de meest ingrijpende en kenmerkende projecten van Eindhoven. Het herinrichten van de Vestdijk in Eindhoven, met 15.000 voertuigen per dag een van de drukste aders van de stad. De stad vindt participatie belangrijk en daarom wordt de stad opgeroepen mee te denken over oplossingen en suggesties te leveren voor hun ideeën. Stakeholders en belangstellenden moeten verder ook input kunnen geven over hun zorg- en aandachtspunten.

Na wekenlange voorbereiding was het gisteren dan eindelijk zover. Gisteravond hebben we de eerste bijeenkomst gehad met bewoners en ondernemers. Het hoge woord is er uit en de uitgangssituatie is duidelijk. Minder rijstroken, een lagere snelheid en een knip in het doorgaand verkeer op de Vestdijk. Dat allemaal voor een vereiste schone lucht en een verhoogde verblijfskwaliteit voor het langzaam verkeer.

En natuurlijk is bij zo’n belangrijke bijeenkomst de pers ook aanwezig. Amper een dag later staat het artikel al in de krant, met… jawel met de door de stagiair gemaakte schetsmatige tekening.

Geschreven op persoonlijke noot

Informatie:

Officiële website: Beleef de Vestdijk
Artikel ED: Klik voor een hoge resolutie

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.