Dutch Design Week

BSc BE mobiliteit

Dutch Design Week

Richt je eigen Vestdijk in! Kom aankomende week (22 t/m 30 oktober) tijdens de DDW langs op het stadhuis van Eindhoven en bekijk de Vestdijk in 3D en doe je eigen ontwerpvoorstel. Want hoe tof is het om alvast een kijkje in de toekomst te nemen? Mede mogelijke gemaakt door de jongens van Witteveen en Bos is het mogelijk met de Oculus Rift de toekomstige situatie te aanschouwen… althans de voorlopige situatie, want met alle ideeën uit de stad gaan we aan de slag. Kom met voorstellen en laat zien hoe jij de voetganger in de toekomst de ruimte wil geven.

Ik ben je alvast voor gegaan. Tot volgende week?

Ik ben vrijdags aanwezig op het stadhuis, maar als je mij echt heel graag wil zien, dan kan dat natuurlijk 😉

Geschreven op persoonlijke noot. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.